Timski coaching

Timski coaching je vezan za Mentalnih trening i pripremu timova. Tim nije grupa pojedinaca i često se dešava da iako su pojedinci odlični sportisti , kada nastupaju kao tim ne mogu da daju svoj maksimum. Rezultat tima nije samo prost zbir kvaliteta pojedinaca nego postoje mnoge stvari i procesi unutar tima koje podržavaju-povećavaju ili slabe-smanjuju kvalitet performansa tima. Na dinamici unutar grupe i odredjenju tima kao grupe ljudi koji su povezani zajedničkim karakteristikama se vrlo uspešno moze raditi. Ova metodologija se koristi za kako za sportske timove, tako i za timove u firmama kako bi postigli što bolje rezultate.
Želim besplatnu sesiju

Iskustva klijenata

Hvala ti na svakoj reči i još više na strpljivom slušanju mojih životnih lavirinata, a najviše na nalaženju izlaza iz njih. Hvala od srca!
Majda Čičić, trener
Treniram odbojku vec duze vreme i ove sezone sam imao problema sa servisom. U pitanju je bila koncetracija. Popričao sam malo sa Andrijom i dao mi je predlog šta da radim. Uspelo je! Hvala ti Andrija 🙂
Nemanja Čubrilo, sportista
Hvala vam puno za savete koje ste mi dali! Od kad sam primenio sve sto ste mi rekli na treningu je sve bolje i bolje.
Marjan Spasić, Sportista
Mislim da je ovo što radiš jako korisno i lepo sa tvoje strane i mislim da bi svako trebao da te kontaktirako ima neki problem ili slično. Jako si mi pomogao i definitivno ne bih postigao ovo bez tebe. FJednostavno se vidi da si profesionalac!:)
Marek Medovarsky K1 borac

Pin It on Pinterest

Share This