Rad uživo 1-1

Rad 1-1 podrazumeva da su i trener i sportista na istom mestu u isto vreme. Ovakav rad ima svojih prednosti, ali i nedostataka u odnosu na rad preko skajpa. Sesije traju oko 60 minuta i na njima se radi na Mentalnoj snazi sportiste. Sadržina sesije  zavisi od teme na kojoj sportista želi da radi.  Ono što je jako važno i na čemu insistiramo je da sportista sve što je radio na sesiji može i treba da primeni odmah na sledećem treningu. Često dajemo sportistima i domaće zadatke izmedju sesija.
Želim sesiju

Iskustva klijenata

Hvala ti na svakoj reči i još više na strpljivom slušanju mojih životnih lavirinata, a najviše na nalaženju izlaza iz njih. Hvala od srca!
Majda Čičić, trener
Treniram odbojku vec duze vreme i ove sezone sam imao problema sa servisom. U pitanju je bila koncetracija. Popričao sam malo sa Andrijom i dao mi je predlog šta da radim. Uspelo je! Hvala ti Andrija 🙂
Nemanja Čubrilo, sportista
Neprocenjivo je iskustvo raditi i uciti od tako, „velikog“ coveka, snazne individue kakav je Andrija Geric. Pragmatican pristup radu i svakom problemu, strpljenje, upornost, motivacija koju pruza, za mene kao mladu sportistkinju u ovom periodu, pogotovu pred OI u Riju, mnogo znaci. I kada sam mislila da cu stati i odustati, Andrija je bio moj sportski ucitelj koji mi je pokazao pravi put…Hvala ti, olimpijac 🙂
Jovana Crnogorac, biciklizam
Mislim da je ovo što radiš jako korisno i lepo sa tvoje strane i mislim da bi svako trebao da te kontaktirako ima neki problem ili slično. Jako si mi pomogao i definitivno ne bih postigao ovo bez tebe. FJednostavno se vidi da si profesionalac!:)
Marek Medovarsky K1 borac

 


Pin It on Pinterest

Share This