Sportski mentoring

Mentoring je jedina usluga koju nudimo koja sa zasniva na savetima i vodjenju karijere. Zbog velikog iskustva od preko 25 godina u odbojkaškom sportu na svim nivoima (pionirski, kadetski, juniorski, seniorski prvoligaški, internacionalni, reprezentativni i Olimpijski) mišljenja smo da možemo mnogo pomoći u karijeri mladim odbojkašicama i odbojkašima. U mentoringu radimo kako na psihološkim momentima u sportu, tako i  savetovanju kako bi sportista izbegao sve zamke koje ga čekaju, uspešnije i brže došao do onoga šta želi.
Želim besplatnu sesiju

Iskustva klijenata

Hvala ti na svakoj reči i još više na strpljivom slušanju mojih životnih lavirinata, a najviše na nalaženju izlaza iz njih. Hvala od srca!
Majda Čičić, trener
Treniram odbojku vec duze vreme i ove sezone sam imao problema sa servisom. U pitanju je bila koncetracija. Popričao sam malo sa Andrijom i dao mi je predlog šta da radim. Uspelo je! Hvala ti Andrija 🙂
Nemanja Čubrilo, odbojkaš
Hvala vam puno za savete koje ste mi dali! Od kad sam primenio sve sto ste mi rekli na treningu je sve bolje i bolje.
Marjan Spasić, odbojkaš
Mislim da je ovo što radiš jako korisno i lepo sa tvoje strane i mislim da bi svako trebao da te kontaktirako ima neki problem ili slično. Jako si mi pomogao i definitivno ne bih postigao ovo bez tebe. FJednostavno se vidi da si profesionalac!:)
Marek Medovarsky K1 borac

Pin It on Pinterest

Share This