Sesije na Skajpu

Skype program omogućava komunikaciju preko glasa i slike bilo gde da se osobe nalaze. Današnji sportisti mnogo putuju na takmičenja u razne delove sveta. Period pre takmičenja je vrlo važan period u pripremi što se tiče Mentalne pripreme. Rad preko skajpa je idealan zato što je dovoljno da imate kameru, pristup internetu, izdvojenih 60minuta vašeg vremena i možete uspešno raditi na svojoj Mentalnoj snazi. Oko 80% klijenata sa nama radi isključivo preko skajpa. Sve što na sesijama zajedno otkrijemo i naučimo se može primeniti odmah na sledećem treningu ili utakmici. Naša ideja vodilja je da sve vezano za psihologiju i mentalnu pripremu bude praktično i jednostavno za pripremu.
Želim sesiju

Iskustva klijenata

Da vam se zahvalim, stvarno mi je pomoglo sve što smo radili, više nemam problema sa fokusom u toku trke.
Sofija Dobrički, jedrenje
Sad sam na Kvalifikacijama zaf Evropsko , pobedili smo i obezbedili plasman. Uspeo sam da se izborim za prvu postavu i uz pomoć nekih Vaših saveta i sve je super:)
Vukašin Djurdjević, odbojkaš
Pre nego što sam odlučio da se javim Andriji, imao sam problem da se fokusiram i mislim o onome šta radim u toku treninga. Mnogo toga je ometalo one najteže – najvažnije treninge i shvatio sam da ću kroz to najlakše proći uz pomoć nekog ko je stručan, a da je nekada ranije i sam imao slične probleme.
Na prvom susretu sa Andrijom sam se oduševio kada mi je pokazao kako jedna sitna promena u razmišljanju može da da velik rezultat. Svaki sledeći put smo radili na nečemu drugom;Rezultat rada sa Andrijom sam video već nakon prvog susreta, a posle trećeg sam istrčao lični rekord.

Milan Tomin, triatlonac
Andrija mi je pomogao u trenutku kada mi je bilo najteže i usmerio me je na pravi put. Veoma sam mu zahvalan zbog toga.Iz ovakvih stvari uvek izadješ jači pogotovu ako imaš vetar u ledja od pravih i kvalitetnih ljudi .
Luka Vuksanović, košarkaš

Pin It on Pinterest

Share This