Politika privatnosti

Zaštita privatnosti korisnika

U ime (Internet prodavnice pravnog lica Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni (Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

 

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova je od najvećeg značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad usklađene sa propisima Republike Srbije, a takođe prate intenciju GDPR.

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju Vaš identitet, npr. Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail. Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.

Prihvatanjem ovih Uslova dajete izričit pristanak tj. saglasnost da Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad, povezana lica i njeni poslovni partneri, prikupljaju, obrađuju, te međusobno prosleđuju i razmenjuju podatke navedene u porudžbenici, kao i podatke o porudžbinama u svrhu brige o kupcima i marketinga, rešavanja reklamacija, kao i praćenja preferencija — potreba potrošača, kako bi Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad ocenila da li ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga i proizvoda. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad. Svi zaposleni Internet prodavnice Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prihvatanjem ovih Uslova potvrđujete da ste upoznati sa sa pravom da u svakom trenutku možete u celini povući ovu izjavu o saglasnosti.

Nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili.

Više o zaštiti podataka o ličnosti možete pročitati u odeljku Politika privatnosti.

Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta. Potrošače koji odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti tako što će poslati imejl na adresu andrija@andrijageric.com

Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad preporučuje svim roditeljima ili starateljima da decu uče bezbednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne bi trebalo da otkrivaju svoje lične podatke Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad nikada neće namerno uzimati lične podatke od maloletnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.

Automatski zabeležene informacije (one koje nisu lični podaci)

Kada pristupite web sajtu Andrija Gerić PR Poslovno savetovanje i usluge Sportmental consulting Novi Sad, opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj poseta, prosečno vreme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski beleže (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.

  • Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite;
  • Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom;
  • Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim potrebama.

Pin It on Pinterest

Share This