Puno je sportista, malo je šampiona.

Unapredi svoje veštine i pređi na viši nivo uz ovaj priručnik

Sportista može da bude talentovan, fizički spreman, iskusan, ali ako nije mentalno jak i ne koristi veštine za uspeh, neće imati konstantnost i najbolju igru kada je najbitnije.

„Recepti za uspeh“ 
po promotivnoj ceni
od 
1995,00 dinara

Ako si SPORTISTA

Ovaj priručnik će ti pomoći da naučiš osnove mentalne pripreme i pomogneš sebi sa problemima koji se odnose na psihologiju sporta.

Ovaj Priručnik sadrži konkretne vežbe i načine za uklanjanje mentalnih blokada sa kojima smo se najčešće susretali kod naših klijenata u 7 godina rada sa sportistima raznih nivoa i uzrasta.

Ako si TRENER

Trener je osoba koja ima moć da napravi šampiona. Trener primenjuje manje ili više veštine pomoću kojih (ne)uspešno dolazi do rezultata.

Vrhunski treneri izvlače najbolju igru iz sportiste, za šampionske titule i konstantan uspeh. Da bi uspeo da „izvuče“ najbolju igru iz sportiste u bitnim momentima, trener mora da ima i neka znanja iz psihologije.

Treneri najviše i najbolje uče kroz iskustvo i ovaj priručnik je namenjen mladim trenerima, kao i tenerima sa dužim trenerskim stažom. Naučite nešto novo, proverite i dopunite svoje znanje o mentalnoj pripremi kroz poglavlja i vežbe iz ovog Priručnika.

Teme koje pokriva knjiga "Recepti za uspeh"

POTENCIJAL: Otkrij koliko i šta možeš

Da bi sportista dostigao svoj puni potencijal, pored fizičkih sposobnost koje su svakako neophodne, sportisti je potreban i odgovarajući mentalni sklop, mindset tj. način razmišljanja. Ono što mi mislimo o sebi nas ograničava i daje nam okvir izvan koga sami sebi ne damo pravo da izađemo. Razbijte okvir i napravite novi!

IGRA: Tvoje snage i slabosti dok se takmičiš

Mentalna snaga i fizička priprema su obavezan deo svakog sporta. Jako je važno da sportista osvesti i zna koje su mu dobre i loše strane što se tiče tehnike i taktike, kako bi mogao da radi na njima. Prepoznaj svoje snage i slabosti.

TRENING SA NAMEROM: Fokus, snaga i inteligencija

Da bi neko postao vrhunski u bilo čemu, potrebno je da u tu aktivnost uloži oko 10 000 sati “rada sa namerom”. Povećana količina kvalitetnog treninga uz pravilan odmor, donosi veoma brzi razvoj, smanjenje greške i visok napredak veština. Nauči da treniraš sa „namerom“.

IDOLI: Kako idoli podižu nivo kvaliteta sportiste

Idoli su one osobe kojima se divimo i koji motivišu sportiste da postanu još bolji. Oni mnogo mogu da pomognu u razvoju veština kroz gledanje, savete i iskustvo. Na koji način nam mogu pomoći kroz niz jednostavnih pitanja…

SAMOPOUZDANJE: Sigurnost i verovanje u sopstvene veštine i ideje

Samopouzdanje je veština koja se uči. Pozitivna slika o sebi, razgovor sa sobom i tehnike za trenutno podizanje samopouzdanja u svim ključnim momentima.

CILJEVI: Pravilno postavljanje ciljeva za uspeh

Pravilno postavljen cilj vodi ka uspehu. Vežbamo kako da postavimo jasan, procesni cilj koji nas vodi uvek ka vrhunskim rezultatima. Jasan cilj i ostvarivanje koraka na tom putu su osnova.

RAZGOVOR SA SOBOM: Koji govor pobeđuje

Govor pobede treba da nadjača strah i brigu da bi doneo pobedu. Kako se ohrabrujete, šta vas pokreće i spušta i kako da kontrolišete taj govor.

VIZUALIZACIJA: Spremnost i sigurnost u igri

Vizualizacija pruža sportistima osećaj sigurnosti i spremnosti. Pripremite um za situacije i pokrete koji utiču na samopouzdanje i sigurnost u igri.

PRIPREMA ZA NAJGORE: Učenje kroz probleme i sigurnost i znanje iz nezgodnih situacija

Spremnost za teške situacije i probleme, nepredviđene događaje i gubitke, daju sportisti praktično znanje, iskustvo, umeće da to prevaziđe i da ima fleksibilnost. Postani spreman za sve što može da se dogodi tokom utakmice, trke ili meča.

RUTINA: Skida pritistak i daje ostvarenje punog potencijala

Rutina je način za uvođenje u određeno stanje, način za smanjivanje pritiska koji sportista oseća i način pripreme za trening i takmičenje. Naučite da imate kontrolu nad rutinom kako bi vam bila korisna.

MISLI: Pobeda je izbor

Sportisti imaju posebne neuralne aktivnosti okoline koje im pomažu da procene šta se dešava. Kontrola misli koje nailaze, pretvaranje negativnih u pozitivne, neophodna je aktivnost šampiona.

PRINCIP 80/20: Raspodela za vrhunske rezultate

Primena principa 80/20 daje bolju efikasnost i kontrolu nad igrom. Nesvesne i svesne radnje su usklađene i podržavaju fokus, motivaciju i samopouzdanje. Princip 80/20 sprečava pojavu situacije analiza-paraliza.

MENTALNA SNAGA: Vrhunska igra uvek

Sport podrazumeva podnošenje pritiska. Neuspeh je sastavni deo sporta. Da bi postao jak, sportista mora da vežba da uvek bude u stanju da pokaže svoj puni potencijal, kada i gde to sam poželi.

SLIKA O SEBI: Vodič ka igri na vrhunskom nivou

Ukoliko želi da napreduje, svaki sportista treba da radi na tome da izgradi pozitivnu sliku o sebi. Šta je to što neke talentovane igrače sprečava da igraju na višem nivou?

POSVEĆENOST: Dugotrajna posvećenost napretku

Postoji razlika između posvećenosti i motivacije. Posvećenost podrazumeva da imate jasnu sliku i definiciju onoga šta treba da radite svakodnevno. Moraš da radiš svaki dan na sebi. Posvećenost je dugotrajna. Radi uvek ono šta treba.

STAV: Razlika između pobednika i ostalih

Stav je ono što određuje kako reagujemo na okruženje, ono što formira naše ponašanje. Stav određuje koliko dobro sportista igra. Da, možeš da imaš dobar stav pobednika!

Nauči napredne veštine od najuspešnijih

Vrhunski sportisti uvek uče i unapređuju svoju tehniku igre. Uče se od iskusnijih, od šampiona, traže načine da uče i napreduju u različitim aspektima igre. Nauči veštine i preuzmi obrasce koji su osnova svake pobede.

Detalji za naplatu

Vaša narudžbina

Proizvod Ukupno
(Premium) Andrija Gerić Recepti za uspeh  × 1 1,995.00 рсд
Ukupno 1,995.00 рсд
Ukupno 1,995.00 рсд
  • Dobićete opštu uplatnicu u PDF formatu na email koju možete iskoristiti za plaćanje. Možete platiti preko e-bankinga ili u bilo kojoj platnoj ustanovi.

Naučite tehnike šampiona koje vode do pobeda na takmičenjima
U Skype/Zoom sesije ćemo da pričamo o tvojim izazovima i posavetovaću te kako da ih prebrodiš. Sesija traje oko sat vremena.

Jovan, 20

Rukomet
5/5


Rad sam Vama mi je mnogo pomogao u sportu da budem sigurniji u sebe i da izbacim neka glupa razmišljanja koja su me kočila u daljem napredovanju. Velika mi je bila čast da radim sa Vama i jako mi je bilo zanimljivo. Preporučiću Vas svima koji imaju neki psiholoski problem u sportu.

Ana

Košarka
5/5
Selektorka me je pozvala u seniorsku reprezentaciju ovde.
Veliki doprinos tom pozivu je zahvaljujući tvojim savetima i tvoj pomoći. 
Sada mi preostaje da se izborim za svoje mesto.
 

Mama od Ive

Klizanje
5/5

Dragi Andrija da se pohvalimo da je Iva na prvom treningu posle razgovora sa Vama skocila uspesno Aksel nekoliko puta, tako da ga je savladala! Neizmerno Vam hvala na svemu!

Iskustva polaznika

Drago nam je da naši polaznici i saradnici vole da podele svoja iskustva. Mentalna priprema je veoma važna za sportiste, za ceo život, tako da je tuđe iskustvo uvek inspiracija i drago nam je da zajedno napredujemo.

Jedino zdravlja i znanja nikad nije dosta

„Jedino zdravlja i znanja nikad nije dosta”. Time se, čini mi se vodio i naš proslavljeni odbojkaš, fantastičan bloker, zlatni olimpijac, gospodin Andrija Gerić.

Željan znanja, spojio je svoje iskustvo na terenu sa učenjem psihologije ne bi li time nesebično pomogao sportistima da se na pravi način izbore sa svim izazovima sporta i budu mentalno jaki.

Privilegija je učiti od vrhunskih, iskusnih profesionalaca.

Sa Andrijom Gerić tu privilegiju imaju svi, ne samo odbojkaši, već svi sportisti.

Na žalost, mnogi sportisti nemaju svest o tome i ne umeju da iskoriste ono što bi danas bilo neophodno uvrstiti u svakidašnjicu jednog sportiste, a to je rad na sebi uz pomoć sportskog psihologa.

Treba nam iskusni profesionalac koji će se pozabaviti našim problemima i uz čiju pomoć možemo „prokrčiti“ put do uspeha.

Dakle, dolazimo do zaključka, da je put do uspeha, dobrog rezultata, zagarantovan uz dobru fizičku, kao i mentalnu pripremu, da je to neraskidiv lanac. Osvestiti trenere, kako bi oni uspeli da osveste sportiste o izuzetnoj bitnosti rada na mentalnoj pripremi, snazi. „Iskoristiti“ psihologe, psihoterapeute po potrebi, iskusne i vrhunske stručnjake koji nam nude pomoć. Jedan od njih je svakako Andrija Gerić, sportski psiholog, koji će nesebično podeliti svoje znanje i pomoći da budemo mentalno jaki.

Tamara

Neprocenjivo!

Radila sam i ranije sa Andrijom uživo na treninzima. Ove vežbe me podsećaju svaki dan da proverim koliko sam napredovala. Hvala ti na svemu. FB grupa je odlična ideja. Mnogo mi znači da mogu da te pitam šta treba.

Maja Petrović

Iako smo izgubili, ja naučio i ne padam

Izgubili smo.
Nisam ni ja bas blistao, ali ne padam nijednog trenutka, znace mi saveti koje sam usvojio iz razgovora, i bas se lepo osećam .

Nemanja, odbojka, 24 godine

Pridružite se zajednici ljudi koji su već iskusili ovaj kurs

Pridružite se onima koji su već kupili ovaj trening. Bonus iznenađenje vas čeka u mejlu nakon kupovine.

Pin It on Pinterest